O NAS

To je vodilo, pod katerim razvijamo platformo, ki vam pomaga digitalno dozoreti in posegati po največjih poslovnih uspehih.
O nas
NOVA KBM otp group
Steklarna Hrastnik
Triglav Skladi
Revoz

Z razvojem generacije rešitev InDoc so začeli navdihnjeni vizionarji Mikrocopa pred skoraj 20 leti, v želji rešiti izzive, ki jih prinaša obvladovanje poslovne dokumentacije. Kot vodilni ponudnik storitev digitalizacije smo želeli poslovanje razširiti in strankam ponuditi 360° storitve upravljanja informacij. Začenši z digitalizacijo dokumentov, zajemom podatkov ter v nadaljevanju z obvladovanjem dokumentacije skozi celoten življenjski cikel.

Stranke

Z razumevanjem današnjih poslovnih potreb in z mislijo na jutrišnje izzive razvijamo digitalno platformo za celovito upravljanje informacij InDoc EDGE. Z agilnim razvojem prinašamo sodobne možnosti za uspešno digitalno sodelovanje med zaposlenimi, partnerji in s strankami.

Izkušnje

V več kot 45 letih poslovanja smo postali priznano IT razvojno in storitveno podjetje z raznolikimi izkušnjami na področju upravljanja z dokumenti, poslovnimi procesi, elektronsko hrambo in digitalizacijo poslovanja.

O Nas

Zavezani smo certifikatom kakovosti ISO 9001:2015 ter sistemu vodenja varovanja informacij ISO/IEC 27001:2013. Naše storitve in rešitve so certificirane pri Arhivu Republike Slovenije in redno revidirane.