ZA ORGANIZACIJO

Omogočite zaposlenim digitalno delovno okolje, kjer bodo varno sodelovali, si izmenjevali dokumente in z veseljem izvajali svoja opravila.

Triglav Skladi
DIGITALNA PISARNA
Sodelovanje
DIGITALNA PISARNA

Vpeljava digitalnega delovnega okolja v današnjem hibridnem svetu ni več priložnost, ampak pričakovana nadgradnja vašega poslovanja. Povežite zaposlene v usklajeno celoto in omogočite učinkovito sodelovanje v dinamičnih pogojih. Posodobite svojo pisarno, v katero se vključite od kjerkoli in kadarkoli.

Odkrijte več

NAMIZJE OPRAVIL
PRILAGODLJIVO NAMIZJE

Izvajajte pregledno in sledljivo potrjevanje dokumentov, varno izmenjavo vsebin in e-podpisovanje ter zagotovite ažuren pretok informacij in enostavno obveščanje. S standardizacijo ponavljajočih nalog povečajte učinkovitost, brez kompromisa na področju informacijske varnosti.

Odkrijte več

SKLADNA HRAMBA
CENTRALNA HRAMBA

Potrebe po urejeni elektronski hrambi dokumentov se najbolj zavedate takrat, ko do dokumenta ali informacij nimate pravočasnega dostopa. Če upoštevate še zakonske zahteve za dolgoročno veljavnost e-dokumentov, je skladna hramba ključna za vse vaše poslovne funkcije.

Odkrijte več

POVEZLJIVOST
DIGITALNI POTENCIAL

Polni potencial vrednosti podatkov dosežete z ažurnostjo in celovitostjo. Povežite InDoc EDGE s svojimi namenskimi aplikacijami, kot so ERP, CRM in HRM sistemi. Tako pohitrite izvajanje opravil, izognete se ročnemu prenosu podatkov in zmanjšate možne napake ter poslovna tveganja.

Odkrijte več

Oddaljen dostop

Dostopajte do svojih dokumentov in opravil kadarkoli, kjerkoli

Orodje za sodelovanje

Privzete rešitve za obveščanje, potrjevanje in podpisovanje

Varna izmenjava


Vsebine izmenjujte in delite varno preko hitrih povezav

Skladna hramba


Hranite dokumente varno in skladno na enem mestu

Zmanjšanje tveganj


Nič več nepooblaščenih dostopov in izgubljenih dokumentov

Preizkušena rešitev

Oblačna rešitev, ki ji zaupajo stranke v 10 državah

Želite izvedeti več?

Z InDoc EDGE lahko digitalizirate katerikoli poslovni proces po vaši meri ali izbirate med namenskimi poslovnimi rešitvami. Uresničite digitalno preobrazbo na različnih ravneh organizacije.

  • Vodenje zadolžitev
  • Vodenje potnih nalogov
  • Upravljanje vhodne in izhodne pošte
  • Vodenje sej in sklepov uprave

Kontaktirajte nas