Kako  začnemo z uporabo?

Kako začnemo z uporabo?

26. april 2024

Ta vodič nam bo predstavil namizje in osnove navigacije, da bomo lahko hitro našli vse, kar potrebujemo za uspešno delo.

Video vodič

Odprta opravila

Na namizju, levo zgoraj, najdemo svoja odprta opravila. Ta razdelek nam omogoča hiter pregled nad našimi trenutnimi zadolžitvami in pomaga pri organizaciji našega delovnega dne.

Pregled odprtih opravil
Pregled odprtih opravil

Obvestila

Pod seznamom odprtih opravil so obvestila, relevantna za vse uporabnike v naši organizaciji, o pomembnih dogodkih, morebitnih spremembah ali posodobitvah.

Moji zaznamki

Desno zgoraj najdemo svoje zaznamke, ki nam omogočajo hiter dostop do pogosto uporabljenih dokumentov, procesov, poizvedb . Te zaznamke dodajamo in urejamo sami, s čimer si do neke mere personaliziramo namizje.

Moje zaznamke lahko urejamo sami.
Moje zaznamke lahko urejamo sami.

Zaznamki organizacije

Pod mojimi zaznamki so zaznamki organizacije, ki običajno vodijo do vsebin, pomembnih za vse sodelavce.

Iskalnik in bližnjice

Na vrhu strani je iskalnik, ki nam omogoča iskanje dokumentov po naslovu, metapodatkih ali vsebini. Pod iskalnikom se nahajajo bližnjice do strukture dokumentov in opravil, sprožimo pa lahko tudi nov proces.

Bližnjice do strukture dokumentov in opravil.
Bližnjice do strukture dokumentov in opravil.

Na namizje se lahko kadarkoli vrnemo s klikom na logo levo zgoraj ali prek glavnega menija poleg logotipa, ne glede na to, kje se trenutno nahajamo.

Uporabniški profil in nastavitve

Desno od iskalnika pa lahko vidimo ime organizacije in svoje inicialke. S klikom nanje se nam odprejo povezave do uporabniškega profila, nastavitev nadomeščanja, spremembe gesla, navodil za uporabo in odjavo.

Povezave do uporabniškega profila in raznovrstnih nastavitev
Povezave do uporabniškega profila in raznovrstnih nastavitev
Nasvet
Uporaba hitro postane preprosta, ko poznamo osnove, naše delo pa bolj učinkovito.