Nova različica InDoc EDGE 7_1

Nova različica InDoc EDGE

23. februar 2024

Na webinarju, ki je potekal 13. februarja 2024, smo predstavili težko pričakovano novo različico InDoc EDGE 7.1, ki prinaša vrsto pomembnih izboljšav in novosti, ki bodo nedvomno obogatile uporabniško izkušnjo. Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGE, in Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, sta podrobno razložila ključne novosti, ki jih prinaša nova verzija.

Glavne novosti nove različice InDoc EDGE:

  • Mobilna aplikacija: Dolgo pričakovana mobilna aplikacija je končno tu. Uporabnikom omogoča večjo prilagodljivost in dostopnost do dokumentov kjerkoli in kadarkoli.

  • Sočasno urejanje vsebin: Nova funkcionalnost omogoča sočasno urejanje dokumentov v orodjih Office na spletu, kar povečuje sodelovanje med ekipami in izboljšuje učinkovitost delovnih procesov.

  • Izboljšave uporabnosti e-podpisovanja: Z izboljšano uporabniško izkušnjo e-podpisovanja postaja proces podpisovanja dokumentov enostavnejši.

  • Spremembe pri prijavi: Microsoftova storitev Azure AD se je preimenovala v Microsoft Entra ID. To je seveda pomembno uporabnike, ki uporabljajo to stortev ze za prijavo v InDoc EDGE.

Objava nove različice InDoc EDGE je napovedana za konec marca 2024, mobilna aplikacija pa bo kmalu zatem na voljo v trgovinah Google Play in AppStore. Zmogljivost sočasnega urejanja vsebin bo implementirana takoj po potrditvi ustreznosti s strani Microsofta.

Za tiste, ki ste webinar zamudili pa si ga lahko ogledate spodaj in se seznanite z vsemi podrobnostmi, ki jih prinaša izboljšani InDoc EDGE.